Rüyada arkadaşını hasta yatarken görmek

Rüyada arkadaşını hasta yatarken görmek allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını hasta yatarken gördüyseniz:

  • Çevreden gelen tavsiyelere kulak vermeniz gerekiyor.

Rüyada arkadaşını hasta yatarken görmek yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına rivayet eder.

Rüyada hastayı yatarken görmek eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine delalettir.

Rüyada birinin hasta yattığını görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatan hastanın iyileştiğini görmek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine işarettir.

Rüyada yatan hasta görmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini hasta yatarken görmek çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, özgüveninin artacağına delalettir.

Rüyada hasta yatan adam görmek daha iyi mağazalardan giyineceğine, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hastanede hasta yattığını görmek herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments