Rüyada yatan hasta görmek

Rüyada yatan hasta görmek iyi huylar edineceğine, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatan hasta gördüyseniz:

  • Pişman olabileceğiniz bazı kararlar almanız olasıdır.

Rüyada ölüyü hasta yatarken görmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine delalettir.

Rüyada hastayı yatarken görmek makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hasta yatan kadın görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını hasta yatarken görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, yanlış işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatan hastanın iyileştiğini görmek ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin hasta yattığını görmek şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, başarısının düşeceğine yorulur.

Rüyada hasta yatan adam görmek işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, en umutsuz olduğu anda da allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına delalettir.

Rüyada yatan hastanın yürüdüğünü görmek iç dünyasının zenginleşeceğine, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments