Rüyada hastanede hasta yattığını görmek

Rüyada hastanede hasta yattığını görmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, istediği başarıya kavuşacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, elindekileri de kaptıracağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada hastanede hasta yattığını gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olabilirseniz daha az hasar yapmış olursunuz.

Rüyada hastanede hasta yattığını görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada hastanede yatan hasta görmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına yorulur.

Rüyada hasta olup hastanede yattığını görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada kocasını hastanede yatarken görmek yeni bir araba satın alınacağına, düşman malından yemeye rivayet eder.

Rüyada eşinin hastanede yattığını görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine rivayet eder.

Rüyada birinin hastaneye yattığını görmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini hastanede yatarken görmek kucaklaşacağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına işaret eder.

Rüyada hastane yattığını görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments