Rüyada kapıdan geçmek

Rüyada kapıdan geçmek maddi ve manevi olarak destek göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kapıdan geçmek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya sevdiğiniz kişileri ilgilendiren konularda gerilimler yaşanabilir.

Rüyada gümrük kapısından geçmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına alamet eder.

Rüyada açık kapıdan geçmek ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine delalet etmektedir.

Rüyada dar kapıdan geçmek zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada cam kapıdan geçmek sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, rakiplerin başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük kapıdan geçmek sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine yorulur.

Rüyada kapılardan geçmek rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, düşmanından kurtulmaya inanılır.

Rüyada beyaz bir kapıdan geçmek kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapı eşiğinden geçmek herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments