Rüyada dar kapıdan geçmek

Rüyada dar kapıdan geçmek rüya sahibinin elinin darlaşacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, mutluluğunun daim olacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, berekete ve bolluğa kavuşulacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına inanılır.

Rüyada dar kapıdan geçmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmeden önce, karşılıklı konuşmakta fayda var.

Rüyada dar kapıdan geçmek düşüncelerini net olarak açamayacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine alamet eder.

Rüyada dar bir kapıdan geçmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına yorulmaktadır.

Rüyada dar bir yerden sürünerek geçmek günahkar olacağı işlere gireceğine, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına alamet eder.

Rüyada dar sokaklardan geçmek dileklerinin de kabul olacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada dar bir alandan geçmek zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada dar bir geçitten geçmek hakkını savunamayacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar bir köprüden geçmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına alamet eder.

Rüyada dar tünelden geçmek giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments