Rüyada cam kapıdan geçmek

Rüyada cam kapıdan geçmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, planların tutmayacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına tabir olunur.

Rüyada cam kapıdan geçmek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız.

Rüyada cam kapıdan geçmek üzüntüden sonra ferahlamaya, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada dar bir camdan geçmek dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, hem yıpranacağına tabir olunur.

Rüyada camdan geçmek elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada camın içinden geçmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dar bir kapıdan geçmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, kafasına göre birini bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok kapıdan geçmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, sevindirici şeyler duymaya işaret etmektedir.

Rüyada beyaz bir kapıdan geçmek canın sıkılacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine işaret eder.

Rüyada birçok kapıdan geçmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, mutlu olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments