Rüyada anneyi felçli görmek

Rüyada anneyi felçli görmek kötü yönde hareket edeceğine, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, makama ve rızka sahip olacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına inanılır.

Rüyada anneyi felçli gördüyseniz:

  • Konu her ne olursa olsun kadere güvenin.

Rüyada annenin felç olduğunu görmek adım atarken çok zorlanacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına inanılır.

Rüyada anneyi felçli görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada annesinin felç geçirdiğini görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada annemin felç olduğunu görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada annesini felçli görmek geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada anneyi felç görmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada annesinin felç olduğunu görmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada annemi felçli görmek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments