Rüyada arkadaşını felçli görmek

Rüyada arkadaşını felçli görmek sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, meşakkate düşeceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, kişinin yüzünün güleceğine, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını felçli gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız şeylerin sözünü vermemelisiniz.

Rüyada arkadaşının felç olduğunu görmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını felçli görmek malını ve canını emniyete alacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını felç görmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına yorulmaktadır.

Rüyada felç kalmak maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, güzel bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada felçli kadın görmek kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini felçli görmek bolluğun ve verimin de artacağına, kazancın ikiye katlanacağına rivayet eder.

Rüyada annesinin felç olduğunu görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kocasının felç olduğunu görmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments