Rüyada arkadaşını eski sevgiliyle görmek

Rüyada arkadaşını eski sevgiliyle görmek para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, başarısız olacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşını eski sevgiliyle gördüyseniz:

  • Romantik ilişkileriniz için harcadığınız her dakikaya değer, zaman kaybı olarak görmemelisiniz.

Rüyada arkadaşını eski sevgiliyle görmek kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin en yakın arkadaşını görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada erkek arkadaşının eski sevgilisini görmek yanlış adımlar atacağına, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşıyla sevgili olmak dertlerin ve sorunların biteceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi arkadaşınla görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi yakın arkadaşıyla görmek eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi arkadaşla görmek sonunda mutlu olacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilini arkadaşınla görmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, hayıflanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments