Rüyada eski sevgilinin arkadaşıyla sevgili olmak

Rüyada eski sevgilinin arkadaşıyla sevgili olmak üzüntülerin mutluluğa döneceğine, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, allah’ın kendisinden yana olacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşıyla sevgili olmak gördüyseniz:

  • İsteklerinizin yerine gelmesinin bir diğer anlamı da değişiklik yapmak unutmamalısınız.

Rüyada eski sevgiliyi ve arkadaşlarını görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, yaşamdan istediklerini alacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını eski sevgiliyle görmek mutluluğundan olacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına işarettir.

Rüyada eski arkadaşla sevgili olmak başına bazı musibetlerin geleceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşımın eski sevgilisini görmek ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşı sevgili olarak görmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin en yakın arkadaşını görmek en yukarılara çıkacağına, malvarlığının artacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşını görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi arkadaşınla görmek bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments