Rüyada eski sevgiliyi yakın arkadaşıyla görmek

Rüyada eski sevgiliyi yakın arkadaşıyla görmek maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, duaların ve tövbelerin kabul olacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi yakın arkadaşıyla gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan şeyleri kabul etmemeniz durumunda duygularınız kontrolü ele alabilir.

Rüyada eski sevgiliyi yakın arkadaşıyla görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin en yakın arkadaşını görmek sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin yakın arkadaşını görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle yakın olmak büyük kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yakınlaşmak uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, başarılarının daim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski yakın arkadaşını görmek duyduğu üzüntülerin son bulacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada eski yakın arkadaşı görmek günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin yakın arkadaşını görmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments