Rüyada eski sevgilini arkadaşınla görmek

Rüyada eski sevgilini arkadaşınla görmek kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, dik durmaya çalışacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilini arkadaşınla gördüyseniz:

  • Taraf olmak istemediğiniz halde sizi sinirlendirici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyi ve arkadaşlarını görmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin en yakın arkadaşını görmek mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, ruhunun şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle arkadaş olduğunu görmek her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşımın eski sevgilisini görmek başarının düşeceğine, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine delalettir.

Rüyada eski arkadaşla sevgili olmak hasretlerin biteceğine, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşıyla sevgili olduğunu görmek işlerinin bollaşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını eski sevgiliyle görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi arkadaşınla görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments