Rüyada kanarya görmek

Rüyada kanarya görmek bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, sürekli ağlamaklı olacağına, işlerin toparlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanarya gördüyseniz:

  • Koşarak yürümek eğiliminizden vazgeçmelisiniz.

Rüyada kafeste kanarya görmek maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine işarettir.

Rüyada mavi kanarya görmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yeşil kanarya görmek kişinin daha çok kazanacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kanaryayı kafese koymak bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kanarya satın almak fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı kanarya yakalamak sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, eşiyle bahtiyar olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanarya kuşu görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanarya sevmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments