Rüyada dişinin kırıldığını ve kanadığını görmek

Rüyada dişinin kırıldığını ve kanadığını görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dişinin kırıldığını ve kanadığını gördüyseniz:

  • Zorlamaktan kaçının.

Rüyada dişinin kırılıp kanadığını görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada dişinin kırıldığını ve kanadığını görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına rivayet eder.

Rüyada kanadı kırılmış güvercin görmek kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişin çıktığını ve kanadığını görmek zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına işarettir.

Rüyada birinin dişinin kanadığını görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada dişinin düştüğünü ve kanadığını görmek kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişin çıkıp kanadığını görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine delalettir.

Rüyada dişin kanadığını görmek özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments