Rüyada kan parçası görmek

Rüyada kan parçası görmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, şansın açılacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, geçiminin zorlaşacağına delalet eder.

Rüyada kan parçası gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeyleri hatırlamanız stresi azaltabilir.

Rüyada kan parçası görmek bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına inanılır.

Rüyada kan parçaları görmek aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kan parçası düşürmek çarelere kavuşacağına, şeref ve rütbeye tabir olunur.

Rüyada parça parça et görmek geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada insanı parçalara ayırmak her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, ödemelerini yapamaz hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırık cam parçalarına basmak işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine delalettir.

Rüyada parça kumaş görmek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına delalettir.

Rüyada ekmek parçası yemek allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments