Rüyada kamu binasının yıkıldığını görmek

Rüyada kamu binasının yıkıldığını görmek musibetlerin yaşanacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına delalet eder.

Rüyada kamu binasının yıkıldığını gördüyseniz:

  • Pratik yönlerinizi kullanmaya bakmalısınız.

Rüyada kamu binasının yıkıldığını görmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine tabir olunur.

Rüyada kamu binası görmek iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine delalettir.

Rüyada kamu dairesi görmek sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada yüksek binanın yıkıldığını görmek kendisi için en uygun kararları vereceğine ve allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, çalışıyorsa terfi alacağına delalet eder.

Rüyada bina yıkılırken görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine rivayet eder.

Rüyada eski bir binanın yıkıldığını görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine işaret eder.

Rüyada binaların yıkılmasını görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine delalettir.

Rüyada büyük bir binanın yıkıldığını görmek hayatının tamamen altüst olacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments