Rüyada kamu binası görmek

Rüyada kamu binası görmek kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına delalet etmektedir.

Rüyada kamu binası gördüyseniz:

  • Farklı yerler, farklı kültürler ya da farklı bakış açıları kafanızı rahatlatmanıza yardım edebilir.

Rüyada kamu binasının yıkıldığını görmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine delalet eder.

Rüyada kamu binası görmek makam edineceğine, itibar kazanacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına delalet eder.

Rüyada kamu dairesi görmek insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada bina kemeri görmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, allah katında makbul işlerle uğraşılacağına inanılır.

Rüyada çok yüksek binadan düşmek işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, hak yemeyeceğine alamet eder.

Rüyada binanın yanmasını görmek ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına işarettir.

Rüyada itfaiye binası görmek sorunların aşılacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına yorulur.

Rüyada yeni bir bina görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments