Rüyada eski bir binanın yıkıldığını görmek

Rüyada eski bir binanın yıkıldığını görmek ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, eskisinden de iyi olacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine yorulur.

Rüyada eski bir binanın yıkıldığını gördüyseniz:

  • Sesli düşünmenin yararı var.

Rüyada eski bir binanın yıkıldığını görmek hayat boyu çok sevileceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına delalet eder.

Rüyada eski binaların yıkıldığını görmek üzüleceğine, pişman olacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada depremde yıkılan binalar görmek öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine alamet eder.

Rüyada birçok binanın yıkıldığını görmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yıkılan binanın altında kalmak düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine alamet eder.

Rüyada yüksek binanın yıkıldığını görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, kazancın daha da arttırılacağına alamet eder.

Rüyada binanın yıkılması görmek kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının binasının yıkıldığını görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Arslan

1.Merhaba! Ben rüyamda abimle birlikte bizim yaşadığımız köydeki eski bir hastanenin duvarlarını yıktığımızı gördüm.
2. Geçen gün muhterem bir zat vefat etti. Rüyamda o zatın ölmüş olduğunu gördüm bir de onunla birlikte Peygamber efendimizin de vefat ettiğini öğreniyorum . Yorum yazabilir misiniz? Çok merak ettim.