Rüyada kalp ağrısı görmek

Rüyada kalp ağrısı görmek düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kalp ağrısı gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan ya da iyi niyetinizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada kalp ağrısı görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalettir.

Rüyada kalp ağrısı çekmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada kol ağrısı çekmek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, malların çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karın ağrıması görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, güzel günler için çalışılacağına delalettir.

Rüyada ayağı ağrıyan birini görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalettir.

Rüyada ağrı kesici görmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına delalet eder.

Rüyada diz ağrısı çekmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada çok ağrı çekmek barış ve sevgi içinde olacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments