Rüyada ayağı ağrıyan birini görmek

Rüyada ayağı ağrıyan birini görmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, arkadaştan görülecek faydaya, yetki ve söz sahibi olacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada ayağı ağrıyan birini gördüyseniz:

  • Bir süredir oldukça yavaş ilerleyen işler, planlar veya programlar hız kazanmaya başlıyor.

Rüyada ayak ağrısı çekmek işinin ehli durumuna geleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine inanılır.

Rüyada ayağı ağrıyan birini görmek kazancın büyük bir kısmının allah yolunda kullanılacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine alamet eder.

Rüyada ağrısız doğum yaptığını görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada ağrı kesici almak maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada ağrı kesici içtiğini görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada diş ağrısını görmek sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağrı duymak hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına tabir olunur.

Rüyada karın ağrıması görmek işinde itibar edineceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments