Rüyada kalemle imza atmak

Rüyada kalemle imza atmak sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, borçların artacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada kalemle imza atmak gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz rekabet ortamları veya mücadele gerektiren durumlar neler yapabileceğinizin ortaya çıkmasına zemin hazırlayabilir.

Rüyada kırmızı kalemle imza atmak üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına tabir olunur.

Rüyada kalemle imza atmak kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine inanılır.

Rüyada yazılı kağıda imza atmak bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz bir kağıda imza atmak alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin yerine imza atmak zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına delalet eder.

Rüyada evliliğe imza atmak verilen emeğin boşa gideceğine, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine delalettir.

Rüyada beyaz deftere imza atmak beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada boşanmak için imza atmak ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments