Rüyada evliliğe imza atmak

Rüyada evliliğe imza atmak yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, düşünmeden hareket edeceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evliliğe imza atmak gördüyseniz:

  • Stresli durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada evlilik için imza atmak çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada evlilik imzası atmak kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada evliliğe imza atmak sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evlilik imza atmak yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına delalettir.

Rüyada deftere imza atmak yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada beyaz kağıda imza atmak asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına işaret eder.

Rüyada başkasının yerine imza atmak bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine inanılır.

Rüyada zorla imza atmak ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments