Rüyada kalbine kurşun yemek

Rüyada kalbine kurşun yemek neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, güzel ve mutlu günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kalbine kurşun yemek gördüyseniz:

  • Dost bildiğiniz birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı değiştiğini görerek üzülebilirsiniz.

Rüyada kalbine kurşun yemek eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kalbinde kurşun görmek doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, dualarına karşılık alacağına, allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalbinden kurşunla vurulmak eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada insan kalbi yemek sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına yorulur.

Rüyada hayvan kalbi yemek sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafasına kurşun yemek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başından kurşun yemek rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada boynundan kurşun yemek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments