Rüyada adam saklamak

Rüyada adam saklamak uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada adam saklamak gördüyseniz:

  • İnsanlara karşı düşüncesiz davranışlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada adam saklamak maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada adam öldürüp saklamak ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birilerini saklamak her daim bereketli işler yapacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine işaret etmektedir.

Rüyada çiğ et saklamak kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, esenlik bulup, mutlu olacağına işarettir.

Rüyada kitap saklamak problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, ortaklarla aranın bozulacağına işaret eder.

Rüyada salatalık saklamak karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına delalettir.

Rüyada et saklamak evdeki nimetin çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunu saklamak musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments