Rüyada denize tükürmek

Rüyada denize tükürmek inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, ruhani önderlik yapacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, çok zarar göreceğine yorulur.

Rüyada denize tükürmek gördüyseniz:

  • Her şey yerli yerine oturana kadar harekete geçmemenizde fayda var.

Rüyada denize tükürmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatağa tükürmek bol kazançlı günler geçireceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağzından kan tükürmek ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada ağzındaki yemeği tükürmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanın ağzına tükürmek elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada ağıza tükürmek yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada balgam tükürdüğünü görmek kime danışacağını bilemez olacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine tabir olunur.

Rüyada düşmana tükürmek hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments