Rüyada böcek tükürmek

Rüyada böcek tükürmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işaret eder.

Rüyada böcek tükürmek gördüyseniz:

  • Herhangi bir şeyinizi başkasının kullanımına bırakmayın.

Rüyada böcek tükürmek rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karınca tükürmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, çok para kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bira tükürmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada çamur tükürmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eve tükürmek makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine yorulur.

Rüyada ağzından et tükürmek çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına inanılır.

Rüyada başkasının kan tükürdüğünü görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine işarettir.

Rüyada köpek tükürmek hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments