Rüyada tırnak tükürmek

Rüyada tırnak tükürmek iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, hem amaçlarına nail olamayacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine delalettir.

Rüyada tırnak tükürmek gördüyseniz:

  • Görevlerini ihmal eden kişiler sıkıntı yaratabilirler.

Rüyada tırnak tükürmek ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bardağa tükürmek işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin bana tükürdüğünü görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada taş tükürmek attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine alamet eder.

Rüyada ağız dolusu kan tükürmek sadece kendisini düşüneceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına yorulur.

Rüyada eşine tükürmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının yüzüne tükürmek aile bireylerinin arasının açılacağına, sevinçli haberlere delalet eder.

Rüyada içki içip tükürmek sorunlarının da çözüleceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments