Rüyada suratına tükürmek

Rüyada suratına tükürmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, işlerinin toparlanacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, evlerindeki huzurun artacağına yorulur.

Rüyada suratına tükürmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin gerçekçi yaklaşımlarını veya doğru motivasyonlarını anlamakta zorlanmanız ilişkilerde sıkıntı yaratabilir.

Rüyada suratına tükürmek kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine delalet eder.

Rüyada surata tükürmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine yorulur.

Rüyada başkasının suratına tükürmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada birinin suratına tükürmek iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına inanılır.

Rüyada kendi suratını görmek kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada suratı yanmak asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada suratının kesildiğini görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada suratı asık olmak çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments