Rüyada kafaya sıkmak

Rüyada kafaya sıkmak başarı ve zenginlik getireceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine yorulur.

Rüyada kafaya sıkmak gördüyseniz:

  • Kendi iç sorunlarınuz ikinci plana itilecek.

Rüyada kendi kafasına silah sıkmak iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada silahla kafasına sıkmak eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine rivayet eder.

Rüyada birinin kafasına sıkmak çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafasına silah sıkmak yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafaya kurşun sıkmak söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına delalettir.

Rüyada yılanın kafasını sıkmak şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine tabir olunur.

Rüyada kendi kafana silah sıkmak devlet kapısından bir yardım alacağınıza, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi kafasına sıkmak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, eline geçen paraları tutamayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments