Rüyada kafanın kesildiğini görmek

Rüyada kafanın kesildiğini görmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına rivayet eder.

Rüyada kafanın kesildiğini gördüyseniz:

  • Alışılmadık şeyler önermekten korkmayın.

Rüyada birinin kafası kesilirken görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada kafasının kesileceğini görmek muradına ereceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına işaret eder.

Rüyada kafamın kesildiğini görmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına inanılır.

Rüyada birinin kafasını kesildiğini görmek düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine delalet eder.

Rüyada köpeğin kafasının kesildiğini görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafasi kesilmek kime gideceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine işaret eder.

Rüyada kafa kesildiğini görmek her zaman hakkına sahip çıkacağına, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine delalettir.

Rüyada atın kafasının kesildiğini görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments