Rüyada kafa kesildiğini görmek

Rüyada kafa kesildiğini görmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine delalettir.

Rüyada kafa kesildiğini gördüyseniz:

  • İnsanlar önemsenmedikleri veya önemsenmediklerini sandıkları zaman daha uzun süreli bir hafızaya sahip olabiliyor, hatırlamanızda fayda var.

Rüyada atın kafasının kesildiğini görmek güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına işarettir.

Rüyada koyunun kafasının kesildiğini görmek hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına inanılır.

Rüyada kafa kesilmesi görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, her zaman evlatlarına destek olacağına yorulur.

Rüyada insan kafası kesildiğini görmek birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya işaret eder.

Rüyada kafamın kesildiğini görmek dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, hayallerde değişiklikler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafasının kesileceğini görmek evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin kafasının kesildiğini görmek neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada kafanın kesildiğini görmek hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments