Rüyada kadının sakalını kesmek

Rüyada kadının sakalını kesmek karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, elinin darda kalmayacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, şanssızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadının sakalını kesmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik tepkiler gösterebilir, biran içine kapanıkken, bir başka an aşırı aktif olabilirsiniz.

Rüyada kadının sakalını kesmek gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, çok iyi paralar kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin sakalını kesmek kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına tabir olunur.

Rüyada bıyık sakal kesmek ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine delalettir.

Rüyada sakal bıyık kesmek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına rivayet eder.

Rüyada jiletle sakal kesmek dayanışma içinde kalacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada sakalı yarım kesmek sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç ve sakal kesmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada kocasının sakalını kesmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments