Rüyada saç kesildiğini görmek

Rüyada saç kesildiğini görmek kendi kabuğuna çekileceğine, işlerini boşvereceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, anlaşmazlıkların biteceğine, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, düzenin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada saç kesildiğini gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya ya da pazarlığa açık olmanız istediğinizi almanızı sağlayabilir.

Rüyada birinin saçını kesildiğini görmek bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçını kısa kesildiğini görmek umutlarının çoğalacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada saç kesilmesi görmek umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına delalet eder.

Rüyada saçının başkası tarafından kesildiğini görmek elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, kime danışacağını bilemez olacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunun saçının kesildiğini görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçın kesildiği görmek bazı tartışmalar yaşayacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçlarını kesildiğini görmek haneye bereket geleceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada kızının saçlarının kesildiğini görmek yeni projelere atılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments