Rüyada bir başkasının saçının kesildiğini görmek

Rüyada bir başkasının saçının kesildiğini görmek kişinin maddi zarara uğrayacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, umutların yıkılacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, endişelerin son bulacağına alamet eder.

Rüyada bir başkasının saçının kesildiğini gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği ya da çevre değiştirmek kariyerinizde veya iş hayatınızda ilerlemenin anahtar kelimeleri olabilir.

Rüyada saçını kesildiğini görmek rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, hayatın tadına varacağına işarettir.

Rüyada saçlarını kesildiğini görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada saçımın kesildiğini görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine işarettir.

Rüyada kızının saçının kesilmesini görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçın kesilmesini görmek onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının saçının kesilmesini görmek büyük bir gelir toplayacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine yorulur.

Rüyada saçı kesildiğini görmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına delalettir.

Rüyada saçını kısa kesildiğini görmek heveslerinin biteceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments