Rüyada kadının doğum yapmasını görmek

Rüyada kadının doğum yapmasını görmek üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, hayat boyu desteği olacağına tabir olunur.

Rüyada kadının doğum yapmasını gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde sinema, tiyatro gibi bir sanat aktivitesinde bulunmanız olasıdır.

Rüyada doğum yaparken ölen kadın görmek kazançtan yana kara geçeceğine, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada doğum yapan kadınlar görmek dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadın doğum uzmanı görmek işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada doğum yapan kadının öldüğünü görmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın doğum doktoru görmek tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına inanılır.

Rüyada yeni doğum yapmış kadın görmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, mutluluk ve huzur bulacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı bir kadının doğum yaptığını görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına tabir olunur.

Rüyada kadının doğum yapmasını görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments