Rüyada doğum yapan kadınlar görmek

Rüyada doğum yapan kadınlar görmek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada doğum yapan kadınlar gördüyseniz:

  • Evrakların imzalanması ya da işaretlerin ortaya çıkması zaman alsa da, beklemeye değebilir.

Rüyada kadına doğum yaptırmak yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada doğum yapmış kadınlar görmek belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada hamile kadına doğum yaptırmak yenileceğine, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada doğum eden kadın görmek üzerindeki kötü imajı sileceğine, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına inanılır.

Rüyada kadın doğum doktorunu görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın doğumu görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine rivayet eder.

Rüyada kadın doğum doktoru görmek sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına yorulur.

Rüyada doğum yapan kadın görmek toplumda suçlu, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments