Rüyada yaşlı bir kadının doğum yaptığını görmek

Rüyada yaşlı bir kadının doğum yaptığını görmek hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına delalettir.

Rüyada yaşlı bir kadının doğum yaptığını gördüyseniz:

  • Öğle saatleri civarında Jüpiterin olumsuz görünümü ise, abartılı tavırları, kibir, ukalalık, konuşmalarda aşırılıklara kaçma ya da aşırı harcama v.b türünde durumları akla getiriyor.

Rüyada yaşlı bir kadının doğum yaptığını görmek kendisini iyi hissedeceğine, ekmeğinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı birinin doğum yaptığını görmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın doğumcu görmek zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine işarettir.

Rüyada yeni doğum yapmış kadın görmek epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın doğum uzmanı görmek vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine işaret eder.

Rüyada hamile kadının doğum yaptığını görmek böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın doğum görmek başarı için yılmadan çalışılacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına işarettir.

Rüyada kadın doğum doktorunu görmek de elinin bollaşacağına, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments