Rüyada yeni doğum yapmış kadın görmek

Rüyada yeni doğum yapmış kadın görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, kötü ve hasta günler geçireceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, alkış alacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına işarettir.

Rüyada yeni doğum yapmış kadın gördüyseniz:

  • Sorularınız cevapsız kalmayacak, taleplerinizi dile getirin.

Rüyada yeni doğum yapmış kadın görmek malının ve parasının da büyüyeceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına alamet eder.

Rüyada yeni doğum yapan kadın görmek sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni doğum yapmak bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni doğum yapmış birini görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına alamet eder.

Rüyada yeni doğum yaptığını görmek çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni doğum yapan birini görmek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına alamet eder.

Rüyada yeni doğum yapmış olmak çok hayırlı günler görüleceğine, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın doğumcuya gitmek büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments