Rüyada başkasının saçlarının uzadığını görmek

Rüyada başkasının saçlarının uzadığını görmek çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada başkasının saçlarının uzadığını gördüyseniz:

  • Tecrübeli ya da sizinle aynı yönlü düşünen kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada kendi saçının uzadığını görmek helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçlarınızın uzadığını görmek musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birinin saçının uzadığını görmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, güzel günlere kavuşacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının saçının uzadığını görmek üzüntülerin mutluluğa döneceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşın saçının uzadığını görmek çocuklarının fazla olacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçlarının uzadığını görmek maddi anlamda feraha ermeye, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına işarettir.

Rüyada saçı sakalı uzamak kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçları uzadığını görmek çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments