Rüyada arkadaşının kafasını kesmek

Rüyada arkadaşının kafasını kesmek ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına, mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının kafasını kesmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda beklenmedik sıkıntılar olabilir.

Rüyada arkadaşının kafasını kesmek rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, karlı işler alacağına işarettir.

Rüyada inek kafası kesmek eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada kılıçla kafa kesmek her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada eşek kafası kesmek kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmanının kafasını kesmek ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada adamın kafasını kesmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine tabir olunur.

Rüyada balık kafası kesmek işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin kafasını kesmek hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments