Rüyada kadın boynu görmek

Rüyada kadın boynu görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına yorulur.

Rüyada kadın boynu gördüyseniz:

  • Oysa, size büyük fayda sağlayabilecek yaratıcı fikirleriniz uygulanmayı bekliyor.

Rüyada uzun boylu bir kadın görmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına rivayet eder.

Rüyada çok uzun boylu kadın görmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kısa boylu kadın görmek kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, ortak işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada kadın boynu görmek girdiği işleri kaybedeceğine, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kadının boynunda altın görmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadını boynundan öpmek aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, en gösterişli arabalara bineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun boylu kadın görmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına yorulur.

Rüyada kadını boynundan öpmek rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments