Rüyada çok uzun boylu kadın görmek

Rüyada çok uzun boylu kadın görmek büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, galibiyetlerinin artacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, kendisini keşfedeceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına işaret eder.

Rüyada çok uzun boylu kadın gördüyseniz:

  • Belli bir durum ya da müdahale, tarzınızda veya yöntemlerinizde dalgalanmalara neden olabilir.

Rüyada uzun boylu kadın görmek çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, refaha erişileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun boylu bir kadın görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada çok uzun boylu kadın görmek sorunlarını çözeceğine, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine işaret eder.

Rüyada birini boyu uzun görmek çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun boylu erkek almak sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına rivayet eder.

Rüyada uzun boylu insanlar görmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada esmer uzun boylu erkek görmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına yorulur.

Rüyada boyu uzun görmek askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, cesaretini yeninden toplayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments