Rüyada bir kadının boynunda altın görmek

Rüyada bir kadının boynunda altın görmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, hataların düzeltileceğine, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine delalet eder.

Rüyada bir kadının boynunda altın gördüyseniz:

  • Belli engelleri ya da gecikmeleri ortadan kaldıracak hızlı çözümler bulmanız gerekebilir.

Rüyada bir kadının boynunda altın görmek güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine işaret eder.

Rüyada çok uzun boylu kadın görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kadını boynundan öpmek sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, dertleri biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun boylu kadın görmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, prestij kaybı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada uzun boylu bir kadın görmek isteklerine ve arzularına kavuşacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına delalettir.

Rüyada kadını boynundan öpmek ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine işarettir.

Rüyada kadın boynu görmek bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, kafasındaki sorunları çözeceğine işaret eder.

Rüyada kısa boylu kadın görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments