Rüyada kabe örtüsünü görmek

Rüyada kabe örtüsünü görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına, doğru bir karar verileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, iyilik ve hayır bulacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına işaret eder.

Rüyada kabe örtüsünü gördüyseniz:

  • İş hayatınızda gereksiz riskler alabilir, ani olaylar veya ani çıkışlar nedeniyle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Rüyada kabe örtüsü görmek işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine yorulur.

Rüyada kabe örtüsünü görmek annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabeyi yeşil örtülü görmek başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada kabenin örtüsü görmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına delalet eder.

Rüyada kabeye örtü örtmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine işarettir.

Rüyada kabeyi beyaz örtülü görmek bilgiyle donanacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine işarettir.

Rüyada kabe örtüsü almak iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, kazancının da eksilmeyeceğine yorulur.

Rüyada başının örtüldüğünü görmek çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments