Rüyada kabeyi beyaz örtülü görmek

Rüyada kabeyi beyaz örtülü görmek aç kalacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, işlerinin kötüye gideceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına yorulur.

Rüyada kabeyi beyaz örtülü gördüyseniz:

  • Başkalarının belli başlı kararlarını, başlangıçlarını ya da onlara uyan şeyleri önemsememelisiniz.

Rüyada kabeyi beyaz örtülü görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabe örtüsü almak yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine işaret eder.

Rüyada kabeyi yeşil örtülü görmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine tabir olunur.

Rüyada kabe örtüsünü görmek işlerin yakın zamanda bozulacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada kabeye örtü örtmek onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kabenin örtüsü görmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, onları rahat ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabe örtüsü görmek mutluluğa ve neşeye, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz namaz örtüsü görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments