Rüyada işyerinin depremde yıkıldığını görmek

Rüyada işyerinin depremde yıkıldığını görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, gittiği yolda yalnız kalacağına, günahlara yorulmaktadır.

Rüyada işyerinin depremde yıkıldığını gördüyseniz:

  • Ufak tefek engeller nedeniyle demoralize olabilir veya bazı konularda soğuma yaşayabilirsiniz.

Rüyada işyerinin depremde yıkıldığını görmek bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada depremde caminin yıkıldığını görmek hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, alkış alacağına inanılır.

Rüyada depremde evin yıkıldığını görmek dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada deprem olduğunu ve evinin yıkıldığını görmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada depremden evinin yıkıldığını görmek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada depremde yıkılan ev görmek büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine delalet eder.

Rüyada depremle binanın yıkıldığını görmek kendi işine sahip olacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada deprem olduğunu evlerin yıkıldığını görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments