Rüyada depremde evin yıkıldığını görmek

Rüyada depremde evin yıkıldığını görmek emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada depremde evin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınız hareketlenmeye başlıyor.

Rüyada depremde evinin yıkılmasını görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine delalettir.

Rüyada depremde başkasının evinin yıkıldığını görmek asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, büyük emekler vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada deprem olduğunu ve evin yıkıldığını görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine işaret eder.

Rüyada depremde kendi evinin yıkıldığını görmek sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, gelişiminin hız kazanacağına rivayet eder.

Rüyada depremde evin yıkıldığını görmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine alamet eder.

Rüyada depremden evinin yıkıldığını görmek yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine inanılır.

Rüyada evinin depremde yıkıldığını görmek uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada deprem olduğunu ve evinin yıkıldığını görmek dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments