Rüyada deprem olduğunu evlerin yıkıldığını görmek

Rüyada deprem olduğunu evlerin yıkıldığını görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, fikirlerinin çatışacağına, hayatının yolunda gideceğine, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada deprem olduğunu evlerin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Bir anlaşma, yatırım, düzenleme ya da planlamada meydana gelecek değişiklikler sizin yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada depremde yıkılan ev görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada depremden evlerin yıkıldığını görmek zor ve kötü günler geçireceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına delalet etmektedir.

Rüyada deprem evlerin yıkıldığını görmek iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada depremde yıkılan evler görmek rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada deprem ve ev yıkılması görmek ele geçen kazancın allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına yorulur.

Rüyada depremde evlerin yıkıldığını görmek yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına işaret etmektedir.

Rüyada depremde evlerin yıkılmasını görmek büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, şansın ve kısmetin de açık olacağına tabir olunur.

Rüyada depremde yıkılmış ev görmek hiç istemediği işlere gireceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments