Rüyada saçımı kestiğimi görmek

Rüyada saçımı kestiğimi görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, başarılarının sürekli olacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada saçımı kestiğimi gördüyseniz:

  • Çok önemli konuları çözmek veya hayatınızda büyük değişiklikler yapmak istiyor olabilirsiniz.

Rüyada birinin saçınızı kestiğini görmek sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, her konuda şansın yaver gideceğine inanılır.

Rüyada başkasının saç kestiğini görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada birini saçlarını kestirmiş görmek mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kuaförde saç kestirmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin saçını kestirdiğini görmek evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçınızı kestirmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine yorulur.

Rüyada saçlarını kısa kestirdiğini görmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada saçını birinin kestiğini görmek sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments