Rüyada istediğin liseyi görmek

Rüyada istediğin liseyi görmek içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına alamet etmektedir.

Rüyada istediğin liseyi gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle tartışma riskiniz var.

Rüyada istediği liseye gittiğini görmek gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine delalettir.

Rüyada istediğin liseyi görmek hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına alamet eder.

Rüyada istediğin liseyi kazanmak dileklerinin gerçekleşeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada lise okumak sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, sorunların üzüntülere neden olacağına tabir olunur.

Rüyada lisede öğrenci olduğunu görmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına rivayet eder.

Rüyada liseye gitmek üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada anadolu lisesine gittiğini görmek bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada liseden mezun olduğunu görmek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, kendini yiyip bitireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments